Kik vagyunk?

   Mint sok más vállalkozást, minket is egy személyes tapasztalat indított el. Egy családi esküvő kapcsán szembesültünk azzal, hogy az Instagramról, Pinterestről lementett csodálatos esküvői dekorációkat nem tudjuk megvalósítani, mert a szükséges dekor termékeket senkinél sem tudjuk kibérelni. Trendi, minőségi, és lenyűgöző asztali dekorációt, desszert bárt, limonádé bárt szerettünk volna BÉRELNI, hogy esküvő után ne kelljen otthon 500 mécsestartót, 100 vázát, 30 plédet és egyéb dekort kerülgetni.

  Esküvő után jött az ötlet! Létrehozni  az SK WEDDING DECOR RENTAL -t.

  Célunk azokat kiszolgálni, akik maguk szervezik az esküvőjüket és nem akarnak lemondani design álmaikról továbbá fontos nekik, hogy esküvőjükön is környezet tudatosak tudjanak maradni.

  Ha Te magad vagy az esküvőszerveződ és nincsenek készleteid, de igényes vagy és szeretnéd, ha az álmaidat nem kellene feladnod, akkor keress bennünket.

  Mi gondosan összeválogattuk, kollekciókba rendeztük az összes terméket amire szükséged lehet ahhoz, hogy vendégeid ámulattal csodálják az esküvői dekorációdat.  Mi nem vagyunk esküvőszervezők, de design és szervezési tapasztalatunkkal, tudásunkkal mindenben támogatunk.

  Honlapunkon kedvedre válogathatsz  stílusok és termékek között. Asztali dekorációk, limonádé bárok, desszert bárok, egyéb hasznos és látványos kiegészítők  állnak rendelkezésedre.

  Jelenleg több ezer termékünk várja, hogy kibéreld és lenyűgözővé varázsold az esküvői helyszínedet! Kollekcióink termék mennyisége általában 10 db asztalra tervezett (8-10 fős asztalok, összesen  kb. 100 fő).

Kellemes böngészést kívánunk és reméljük mihamarabb hallunk felőled!

SK WEDDING DECOR RENTAL   csapata 

Kapcsolat

7 + 8 =